De renners zijn begonnen met het naseizoen na een welverdiende vakantie periode waarbij er iets minder werd gekoerst.

De renners zijn goed uit de rust periode gekomen en zijn verder gegaan waarmee ze waren geëindigd……WINNEN!

Tijdens de driedaagse op sloten was het Fiton Cycling Team dominant aanwezig en was het ploegenspel niet on opgemerkt gebleven bij de concurrentie.

Het resulteerde dan ook dat Theo Leenderts de eerste wedstrijd wist te winnen en Ralph beslag wist te leggen op de derde plaats.

In de ander twee wedstrijden moest helaas Theo zijn meerder kennen in Kistemaker die wat hulp kreeg van andere renners. Maar met twee derde plaatsen mag Theo zeker tevreden zijn.

De week erna toonde Theo Leenderts wederom zijn goeie benen door met overmacht de Grote prijs Balk te winnen. Proficiat. Ook het optreden van Ralph Greupink doet ons veel deugd. Ralph lijkt eindelijk weer zijn goede vorm terug te krijgen. Zeer mooi om te zien hoeveel veerkracht hij heeft.

Willem Hus kon natuurlijk niet achterblijven 🙂   Na een welverdiende vakantie in Italië heeft hij weer de smaak te pakken en dat resulteerde al in een knappe zesde plaats op het WK ICF in Dijon (FR). Afgelopen weekend stond Willem aan de start in Achterveld. Hier wist hij met overmacht te soleren naar de overwinning, Proficiat.

Frank Nijssen was met name op Sloten tijdens de drie daagse de spil in het succes van Theo en Ralph door veel werk te leveren en te zorgen dat de mannen hun snelle benen konden laten gelden. Op het WK ICF kon hij weer voor eigen kansen rijden en dat deed hij met  succes door weg te rijden met een paar sterke mannen en zo als zesde over de streep te komen. Frank is op dit moment nog in Italië en zal deze maand nog een internationale wedstrijd rijden in Ostenrijk, Heel veel succes.

Michéle Somers was al bezig aan een heel sterk seizoen en daar blijkt nog geen einde aan te komen gezien de korte uitslagen die hij wekelijkse rijd in de diverse wedstrijden. Ook Michéle stond aan de start op het WK ICF in Frankrijk. Helaas kon hij niet voorkomen dat er toch een kopgroep ontstond op moment dat hij werd teruggepakt met een groepje. Uiteindelijk wist hij toch met een Fransman te ontsnappen en met zijn tweeën zo’n kleine 30 kilometer tussen de kopgroep en het peloton te rijden wat resulteerde in een knappe zevende plaats.

Peter Haas, onze gewaardeerde kracht is ook weer terug van vakantie en zal de komende weken weer zijn fiets uit het vet halen en geregeld zijn wedstrijden rijden op zijn bekende manier, aanvallen, aanvallen en aanvallen. Blijft mooi om te zien hoe hij elke wedstrijd weer te keer gaat. Onopgemerkt resulteert dat toch in mooie uitslagen.

De komende periode zullen de renners weer wekelijks aan de start staan bij diverse wedstrijden. We zullen proberen om hier geregeld verslag van te doen. U kunt ons ook volgen via Facebook of Twitter.

 

Naseizoen begonnen met Overwinningen.