De afgelopen twee weken zijn onze renners weer volop actief geweest in de diverse wedstrijden.

Zoals het hele seizoen zijn onze renners zeer succesvol met mooie uitslagen. Ook zijn de renners zeer actief in het verloop van de koersen door aanvallend te rijden.

Dit heeft dan ook geresulteerd in mooie uitslagen. Helaas zit er ook een keerzijde aan het wielrennen en dat zijn de valpartijen. Ook onze renners zijn niet altijd ongeschonden uit de strijd gekomen. Tijdens het clubkampioenschap bij Trias kwam Laurens Koster zeer ongelukkig te vallen op zijn hoofd. Gevolg was dat hij enige tijd buitenbewustzijn raakte door de harde klap. Gelukkig herstelde hij zich daarna maar was de wedstrijd voor hem afgelopen. Na een paar dagen van herstel kon hij gelukkig weer op de fiets stappen. Iets minder verliep het met Michele Somers. Al eind 2014 hard ten val gekomen op de wielerbaan in Sloten met als gevolg drie operaties aan de schouder en meniscus kwam hij bij een wedstrijd in België weer hard ten val en brak daarbij zijn sleutelbeen. Inmiddels is hij al geopereerd en is twee plaatjes in de schouder rijker. Een week na de val is hij al weer volop aan het werk en hunkert hij al weer naar de fiets 🙂  Beterschap en sterkte met je herstel.

Maar zoals ik was begonnen, heeft de ploeg ook vele successen. vijf maal podium waarvan eentje op het hoogste schavot…..

Frank Nijssen behaalde na een ultieme poging om alleen weg te komen solo de finish bij de Nedereindseberg waar er werd gestreden door vele renners bij de 50+. Mede door het ploegenspel waarbij Ralph Greupink als stoorzender fungeerde wist hij uit de greep van het peloton te blijven. Proficiat mannen met dit mooie succes.

Theo Leenderts was ook aardig op dreef door 3x het podium te halen. Proficiat Theo.

Al met al, “een lach en een traan”

3e plaats Theo            1e plaats Frank

Een Lach en een Traan ……