Het is al weer een tijdje geleden dat wij een bericht hebben geplaatst. Het einde van het seizoen 2017 is stilletjes verlopen. Helaas brak Michéle Somers zijn sleutelbeen tijdens de laatste wedstrijd in België. Inmiddels is hij daar weer helemaal van hersteld. Dit verliep overigens zeer snel. Tijdens het NK baanwielrennen van 7 januari jl. was hij er al weer bij. Dit keer geen podium plaats maar toch een verdiende 7e plaats, al was het podium wel erg dicht bij………..

De afgelopen winter heeft er een wisseling plaatst gevonden. Laurens Koster besloot na vier jaar om de ploeg te verlaten vanwege zijn drukke werkzaamheden. Laurens zal zo nu en dan nog wel tijdens een wedstrijd opduiken en ook rijden in de mooie kleding van de ploeg. Voor Laurens is Marius van Brede in de plaats gekomen. Binnen kort zullen wij hem aan u voorstellen. Remco de Groot heeft definitief besloten om geen wedstrijden meer te gaan rijden maar blijft wel in training.

De afgelopen winter hebben we ook gebruik gemaakt om een nieuw design te ontwerpen. Dankzij de geweldige steun die we al jaren krijgen van de vaste sponsoren is het weer mogelijk gemaakt om alle renners te voorzien van nieuwe kleding. Daar zijn we dan ook super trots op en zeer dankbaar. Ook Lorini heeft ons weer enorm geholpen en zorgde ervoor dat alle kleding al eind december klaar was. Kortom niets staat ons in de weg om er weer een mooie seizoen van te maken. Alle renners zijn al weer volop in training en staan het komend weekend weer aan de start voor de opening van het seizoen.

Wij wensen alle renners heel veel succes en wilt u onze renners in actie zien komen kijk dan op de website van de diverse bonden die vermeld staan bij onze agenda.

Verder wensen wij Peter Haas heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging: Het lopen van de Rotterdamse Marathon….. Je moet maar zo denken: Hoe ouder hoe gekker…..

 

 

 

 

Nieuw wielerseizoen gaat van start