MichéleWoonplaats: Spijkenisse

Geb.Datum: 18-01-1968

Lengte: 182,5

Gewicht: 78 kg.

Is begonnen met wielrennen op 9 jarige leeftijd bij de wielervereniging R.W.C.Ahoy. Heeft alle jeugdcategorieën doorlopen. Bij de nieuwelingen grote sprongen gemaakt en bijna alle wedstrijden prijs gereden.  Vanaf de Junioren gaan rijden voor de wielerploeg van WV Zeeland en was een vaste waarde in de districtselectie van Zeeland. Heeft zowel op de baan als op de weg zijn wedstrijden gereden. Op de baan deelgenomen aan  diverse kampioenschappen van Nederland. Op 22 jarige leeftijd gestopt en weer begonnen op 35 jarige leeftijd nadat het weer begon te kriebelen. Is tevens oprichter van het wielerteam.

Uitdaging voor 2015:

Eind 2014 zwaar ten val gekomen in een training op de wielerbaan in Amsterdam. Hierbij een zware blessure opgelopen aan de schouder. Is inmiddels geopereerd en het herstel  zal een klein jaar in beslag nemen. Doelstelling is om dit jaar toch weer op de fiets te kunnen stappen om wat toertochten te rijden. de focus zal gericht zijn op het baanseizoen met als hoogtepunt het NK omnium en NK koppelkoers.

In Mei helpen als vrijwiller voor Klimmen Tegen MS, Waar 650 deelnemers de Mont Ventoux gaan beklimmen voor het goede doel om te proberen zoveel mogelijk geld op te halen. 3x beklimmen van de Mont Ventoux (www.klimmentegenms.nl)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.